Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
 

Huis kopen?

Meld u aan voor de gratis Aankoopgids, korting op onze producten of gebruik de calculator om uw besparingen te berekenen voor onze aankooppakketten.
Direct regelen:

Onze aankoop service

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. In de gratis Aankoopgids vindt u informatie die kan helpen bij het aankopen van een woning, inclusief handige checklists en antwoorden op veel gestelde vragen.

Als u een account aanmaakt voor de Aankoopgids, krijgt u korting op onderstaande diensten en producten, maar ook de overige diensten en producten die Maatwerk aanbiedt die u (mogelijk) nodig heeft voor uw hypotheekaanvraag.

Koopaktecheck Controle van de koopakte door een professional, lees meer
Aankoopmakelaar Begeleiding tijdens het aankoopproces van een nieuwe woning, lees meer
Maatwerk Verhuisplan Compleet servicepakket inclusief aankoopmakelaar, notaris, taxatie en bouwkeuring. Bereken uw besparingen via onderstaande button of lees meer

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen
Direct antwoord
Stuur ons een bericht
Binnen 1 uur antwoord
WhatsApp ons
Direct antwoord
Chat met ons
Direct antwoord
020 - 5452400
Direct antwoord

KoopaktecheckIndien u een woning heeft gekocht zonder aankoopmakelaar, dan is het verstandig om de koopakte te laten controleren door een professional.

Met de Maatwerk Koopaktecheck, controleert een professional de koopakte op eventuele haken en ogen die nadelig voor u kunnen uitpakken. Hiermee voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Na de aanvraag zullen we een lokale makelaar selecteren die de koopakte voor u controleert. De toelichting van de makelaar ontvangt u schriftelijk. De doorlooptijd is doorgaans 2 werkdagen.AankoopmakelaarHet inschakelen van een aankoopmakelaar zorgt voor professionele begeleiding bij het kopen van een woning. Hierbij kan gekozen worden om samen met de aankoopmakelaar een woning te zoeken en / of begeleiding bij de vervolgstappen nadat u een woning heeft gevonden.

Een groot voordeel van een aankoopmakelaar is dat een verkoper doorgaans een voorkeur heeft voor een koper met aankoopmakelaar omdat het proces vaak efficiënter verloopt.

Wilt u meer informatie over de Maatwerk Aankoopmakelaar? Klik dan op onderstaande button.

Maatwerk VerhuisplanNaast het inschakelen van een aankoopmakelaar, kunt u ervoor kiezen om een totaalpakket af te sluiten.

Bij het Maatwerk Verhuisplan wordt alles uit handen genomen en zullen de specialisten (aankoopmakelaar, bouwkundige keurder, taxateur en notaris) ervoor zorgen dat de juridische risico's zo beperkt mogelijk worden gehouden.

Wilt u meer informatie over het Maatwerk Verhuisplan? Klik dan op onderstaande button.