Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
 

Notaris nodig?

Heeft u een woning gekocht of wilt u uw hypotheek wijzigen? Wij kunnen notaris offertes verzorgen voor de benodigde akte(s).
Direct regelen:

Onze notaris service

Gaat u binnenkort naar een notaris en wilt u gratis tarieven vergelijken? Wij vragen offertes op bij lokale notariskantoren, vergelijken deze en zetten de actuele tarieven overzichtelijk voor u op een rij. Zodra deze beschikbaar zijn, brengen wij u op de hoogte en kunt u de offertes bekijken.

Wij hebben het grootste netwerk van notariskantoren, waardoor u altijd kan passeren bij een lokale notaris.

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen
Direct antwoord
Stuur ons een bericht
Binnen 1 uur antwoord
WhatsApp ons
Direct antwoord
Chat met ons
Direct antwoord
020 - 5452400
Direct antwoord

Hoe werkt het?Naar aanleiding van de door u verstrekte informatie, vragen wij enkele offertes op bij verschillende lokale notarissen.

Direct na ontvangst, controleren wij de offertes om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan uw verzoeken.

Doorgaans worden de offertes dezelfde dag aangeleverd.

De offertes worden zonder enige verplichting verstrekt en deze kunt u door middel van uw persoonlijke login code en/of mobiele app bekijken, accepteren of afwijzen.

Een huis aangekocht?Heeft u een woning aangekocht? Dan heeft u een hypotheek- en leveringsakte nodig.

In de hypotheekakte worden de rechten en plichten beschreven welke u en de hypotheekverstrekker zijn overeengekomen.

De afspraken welke tussen u en de verkoper in de koopakte worden overgenomen, worden in de leveringsakte vastgelegd.

In Amsterdam en omstreken wordt de koopovereenkomst door een notaris opgemaakt. In alle andere plaatsen wordt de koopovereenkomst door de verkopende makelaar opgemaakt.

Uw hypotheek wijzigen?Bent u vanwege de rente van plan uw hypotheek te wijzigen of wilt u uw huidige hypotheek oversluiten?

Wanneer u uw hypotheek gaat oversluiten dan heeft u een hypotheekakte en een akte van doorhaling nodig. De akte van doorhaling is nodig om uw bestaande hypotheekakte uit het kadaster te halen, het zogeheten doorhalen of royeren van de hypotheekakte.

Indien u een tweede hypotheek gaat aanvragen of uw hypotheek gaat verhogen, dan heeft u alleen een hypotheekakte nodig. De tweede hypotheekakte wordt door notaris naast de eerste hypotheekakte in het kadaster ingeschreven.