NL|EN 
 

Huis verkopen

Heeft u besloten om uw huis te koop te zetten? Uw woning verkopen is niet eenvoudig: het kost tijd en levert soms flinke stress op. U moet veel regelen en met allerlei zaken rekening houden.

Een verkoopmakelaar weet precies waar u op moet letten, denkt met u mee en neemt u veel werk uit handen. Met het Maatwerk Verkoopplan helpen we u een makelaar te vinden die bij u past.

We selecteren een ervaren makelaar, geven kosteloos advies en, indien gewenst, verkopen wij uw woning doormiddel van het Complete pakket. Of u nu voor het Oriëntatiepakket of het Complete pakket kiest, u kunt op onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring vertrouwen.

 

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen
Direct aantwoord
Stuur ons een bericht
Antwoord maandag voor 10:00 uur
WhatsApp ons
Bereikbaar maandag vanaf 08:00 uur
Chat met ons
Bereikbaar maandag vanaf 08:00 uur
020 - 5452400
Bereikbaar maandag vanaf 09:00 uur

De oriëntatie faseMet het gratis oriëntatiepakket maken wij voor u een keuze voor een lokale makelaar. De makelaar komt bij u thuis om kennis met u te maken en zal de woning bekijken.

De makelaar zal een waardebepaling voor u opmaken en een verkoopstrategie voorleggen. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u uw eventuele wensen aangeven.

Bent u tevreden met het plan van aanpak, dan ontvangt u een opdracht tot dienstverlening, waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd. Zo weet u zeker dat het proces soepel verloop.

Presentatie van uw woningNa het oriëntatiegesprek is het belangrijk dat de woning aantrekkelijk wordt gepresenteerd.

De makelaar bespreekt met u welke promotiekanalen het meest geschikt zijn om uw woning aan te bieden.

Zo wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld: Funda, eigen website, uitwisselingssysteem, social media en het persoonlijke netwerk. Om deze kanalen optimaal te benutten, worden er professionele foto's en een verkoopbrochure gemaakt.

De presentatie is erg belangrijk tijdens het verkoopproces, u kunt tenslotte maar één keer een goede eerste indruk geven.

Uw woning verkopenVanaf het moment dat uw woning op verschillende mediakanalen wordt aangeboden, kunnen geïnteresseerde kopers contact opnemen met uw makelaar.

Uw makelaar zal vragen beantwoorden, informatie verschaffen en potentiële kopers persoonlijk rondleiden.

Na afloop van elke bezichtiging neemt de makelaar contact met u op om verslag van bezichtiging uit te brengen.

Het belangrijkste en lastigste onderdeel van de verkoop, zijn de onderhandelingen. De makelaar adviseert u over deze zaken en voert tijdens de onderhandelingen het woord.

De overdrachtBent u met de koper tot overeenstemming gekomen over de prijs, de oplevering en de voorwaarden? Dan heeft u uw woning bijna verkocht.

De makelaar stelt de koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd en bespreekt met u de inhoud.

Op de dag van de eigendomsoverdracht mag de koper uw woning nog één keer inspecteren voordat u samen naar de notaris gaat.

De koper kiest een notaris die de akte van levering aan u en de koper zal voorlezen waarna de eigendom overgaat op de koper. Uw makelaar zal u hierbij begeleiden.