Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
Free buying a house webinar

Selling a house?

Wilt u uw huis verkopen? Wij kunnen u helpen met onze complete verkooppakketten.
Meer informatie:

Ons verkoopplan

Heeft u besloten om uw huis te koop te zetten? Uw huis verkopen is een complex proces: het kost tijd en levert soms flinke stress op. U moet veel regelen en met allerlei zaken rekening houden.

Een makelaar weet precies waar u op moet letten, denkt met u mee en neemt u veel werk uit handen. Met het Maatwerk Verkoopplan helpen we u een makelaar te vinden die bij u past.

Gratis Oriëntatiepakket De makelaar geeft een waardebepaling af en stelt een verkoopstrategie voor, lees meer
Compleet pakket Volledige ondersteuning bij het verkopen van uw huis voor slechts 1,1% excl. BTW van de verkoopprijs, lees meer

Hulp nodig?

Frequently asked questions
Direct aantwoord
Send us a message
Answer before 10:00
WhatsApp us
Available from 08:00
Chat with us
Available from 08:00
+31 (0)20 5452400
Available from 09:00

Gratis OriëntatiepakketMet het gratis Oriëntatiepakket maken wij voor u een keuze voor een lokale makelaar. De makelaar komt bij u thuis om kennis met u te maken en het huis te bekijken om een waardebepaling te kunnen opmaken. Tevens zal de makelaar een verkoopstrategie voorleggen.

We werken alleen met ervaren makelaars die zich onderscheiden door lokale marktkennis, goede resultaten, een groot netwerk en een actieve houding.

Bent u tevreden met het plan van aanpak dat de makelaar heeft voorgesteld? Dan kunt u ervoor kiezen om het Compleet pakket af te sluiten waarbij de makelaar u bij het gehele proces van het verkopen van uw huis begeleidt.

Compleet pakketIndien u gebruik wilt maken van het Compleet pakket, zal de lokale makelaar contact met u opnemen ter kennismaking en daarbij de vervolgstappen met u doornemen. De makelaar zal een plan van aanpak maken en u helpen bij de presentatie van uw huis voor potentiële kopers.

De makelaar leidt potentiƫle kopers rond en brengt verslag bij u uit van de bezichtigingen. Zodra u een koper heeft gevonden, zal de makelaar u adviseren over de voorwaarden en de onderhandelingen met de kopende partij namens u voeren.

Tot slot zal de makelaar de koopovereenkomst opstellen en u begeleiden bij de overdracht van uw huis bij de notaris.

VoordelenHet inschakelen van een makelaar via Maatwerk Woondiensten heeft een aantal voordelen:

  • Een aantrekkelijk tarief;
  • Een landelijk netwerk van lokale gecertificeerde makelaars;
  • Snel kunnen schakelen met een lokale makelaar;
  • De makelaar weet waar u op moet letten bij het verkopen van uw huis;
  • De makelaar denkt met u mee en behartigd uw belangen;
  • De makelaar kan het eigen netwerk inschakelen voor het verkopen van uw huis;
  • Daarnaast kunt u, indien benodigd, de overige producten (o.a. een energielabel) tegen gunstige tarieven aanvragen.