Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
Free buying a house webinar

Over Maatwerk

Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider op het gebied van additionele diensten tijdens het regelen van een hypotheek of het aan- en verkopen van een woning.

We bieden een veilige cloud-based platform waar klanten, taxateurs, financieel adviseurs, geldverstrekkers, banken en tussenpersonen elkaar kunnen vinden via het extranet of mobiele app.

Dit platform zorgt ervoor dat alle partijen snel met elkaar kunnen schakelen tijdens een complex proces, zoals het kopen van een woning of het afsluiten van een hypotheek. Onze centrale helpdesk is het aanspreekpunt en zorgt voor een vlotte communicatie.

Om deze service zijn we door vele grote banken in Nederland verkozen tot hun voorkeurspartij.

Hulp nodig?

Frequently asked questions
Direct answer
Send us a message
Answer within 1 hour
WhatsApp us
Direct answer
Chat with us
Direct answer
+31 (0)20 5452400
Direct answer

Mission statement

We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren tegen eerlijke, vooraf bekende, prijzen, om waarde toe te voegen aan alle betrokken partijen en tegelijkertijd de beste klantenservice te bieden.

We hebben een unieke aanpak wat een combinatie is tussen een veilige cloud-based platform, centrale helpdesk, gebruiksvriendelijkheid, kwalitatieve service en managementrapportage.

Visie

Onze visie is om het meest efficiƫnte platform te bieden waar verschillende partijen samen eenvoudig zaken kunnen het regelen voor de hypotheek, het kopen of verkopen van een woning of het afsluiten van het energiecontract.

We streven ernaar om de administratieve processen te optimaliseren door de combinatie van centralisatie en automatisering efficiƫnt toe te passen. Onze klanten kunnen zich hierdoor concentreren op hun core business.

In drie jaar verwachten we met onze dienstverlening de administratieve overheadkosten van onze klanten met 50% te verlagen. In vijf jaar tijd verwachten we ons marktaandeel op dit gebied te hebben verdubbeld.

Kwaliteit

Bij Maatwerk zit service in onze cultuur en in alles wat we doen streven we naar de beste kwaliteit tijdens het leveren van onze producten.

Onze dienstverlening en bedrijfsprocessen worden voortdurend beheerst, geëvalueerd en gecontroleerd, zowel intern als door een extern bedrijf.

Om de kwaliteit hiervan te waarborgen en te verbeteren, zijn we op vrijwillige basis ISO 9001 gecertificeerd. Dezelfde certificering welke wordt vereist bij validatie-instituten.