Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
 

Huis taxeren?

Heeft u een taxatie nodig voor een (nieuwe) hypotheek? Wij kunnen de taxatie verzorgen die u nodig heeft.
Direct regelen:

Onze taxatie service

Heeft u een taxatie nodig omdat u een woning heeft aangekocht of wenst u uw hypotheek over te sluiten? Wij leveren met ons netwerk van 400 taxateurs (alle NRVT geregistreerd) door heel Nederland betrouwbare taxatierapporten welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals de EVS (European Valuation Standard).

NWWI taxatierapport Een uitgebreid gevalideerd taxatierapport opgesteld door een lokale NRVT gecertificeerde taxateur met fysieke inspectie van de woning.
Calcasa desktop taxatie Een Calcasa modelwaarde rapport beoordeeld door een NRVT gecertificeerde taxateur zonder fysieke inspectie.

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen
Direct antwoord
Stuur ons een bericht
Binnen 1 uur antwoord
WhatsApp ons
Direct antwoord
Chat met ons
Direct antwoord
020 - 5452400
Direct antwoord

NWWI taxatierapportEen NWWI gevalideerd taxatierapport is een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport welke door alle hypotheekverstrekkers alsmede NHG geaccepteerd wordt en voldoet aan de EVS (European Valuation Standard).

De taxatieopdrachten hebben een doorlooptijd van ongeveer 6 werkdagen van begin tot eind. Na het afronden worden de taxatierapporten verzonden aan cliënt, adviseur en hypotheekverstrekker.

De taxatieopdrachten worden door Maatwerk verzorgd door middel van een beveiligde login en zijn beschikbaar voor cliënten, taxateurs, banken en tussenpersonen.

Tevens is het mogelijk om een Bijzonder Beheer taxatie, een taxatie voor een verhuurhypotheek of een bedrijfsmatige taxatie aan te vragen. De tarieven hiervan zijn op aanvraag.

Hoe werkt het?De taxateur zal contact opnemen met de verkopende makelaar, verkoper of met u om een afspraak in te plannen.

Doorgaans zal de afspraak binnen enkele werkdagen plaatsvinden. Tijdens de taxatie zal de taxateur de woning uitgebreid bekijken, opmeten (indien er geen meetrapport beschikbaar is) en foto's maken.

Het rapport zal ongeveer binnen 4 werkdagen nadat de afspraak heeft plaatsgevonden ter validatie worden aangeboden. Het validatie instituut controleert of het taxatierapport conform de regelgeving is opgesteld.

Na validatie zal het rapport beschikbaar zijn en zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en kunt u het rapport door middel van uw login code bekijken.

Calcasa desktop taxatieEen Calcasa desktop taxatie is een rapport waarbij een modelmatige taxatie beoordeeld wordt door een gecertificeerde taxateur om de betrouwbaarheid van de bepaalde waarde te verhogen waarbij geen fysieke inspectie plaatsvindt.

Doordat een hypotheekverstrekker doorgaans een NWWI gevalideerde taxatie vereist bij een hypotheekaanvraag, is het belangrijk dat u vooraf nagaat bij uw hypotheekverstrekker of een Calcasa desktop taxatie is toegestaan voor uw hypotheekaanvraag.

De Calcasa desktop taxaties hebben doorgaans een doorlooptijd van één werkdag. Na het afronden van het rapport word deze verzonden aan cliĆ«nt, adviseur en hypotheekverstrekker.