Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
NL|EN 
 

Huis taxeren

Heeft u een taxatie nodig omdat u een woning heeft aangekocht of wenst u uw hypotheek over te sluiten? Maatwerk verzorgt de taxatie die u nodig hebt. Wij leveren met ons netwerk van 400 taxateurs (alle NRVT geregistreerd) door heel Nederland betrouwbare taxatierapporten welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals de EVS (European Valuation Standard).

NWWI taxatierapport Een uitgebreid gevalideerd taxatierapport opgesteld door een lokale NRVT gecertificeerde taxateur met fysieke inspectie van de woning.
Calcasa desktop taxatie Een Calcasa modelwaarde rapport beoordeeld door een NRVT gecertificeerde taxateur zonder fysieke inspectie.
NRVT Bureauwaardering Een verkort taxatierapport opgesteld door een lokale NRVT gecertificeerde taxateur zonder fysieke inspectie.

Hulp nodig?

Meest gestelde vragen
Direct aantwoord
Stuur ons een bericht
Antwoord voor 10 uur
WhatsApp ons
Bereikbaar vanaf 08.00 uur
Chat met ons
Bereikbaar vanaf 08.00 uur
020 - 5452400
Bereikbaar vanaf 09.00 uur

NWWI taxatierapportEen NWWI gevalideerd taxatierapport is een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport welke door alle hypotheekverstrekkers alsmede NHG geaccepteerd wordt en voldoet aan de EVS (European Valuation Standard).

De taxatieopdrachten hebben een doorlooptijd van ongeveer 8 werkdagen van begin tot einde. Na het afronden worden de taxatierapporten verzonden aan cliënt, adviseur en hypotheekverstrekker.

De taxatieopdrachten worden door Maatwerk verzorgd door middel van een beveiligde login of mobiele app en zijn beschikbaar voor cliënten, taxateurs, banken en tussenpersonen.

Tevens is het mogelijk om een Bijzonder Beheer taxatie of een bedrijfsmatige taxatie aan te vragen. De tarieven hiervan zijn op aanvraag.

Calcasa desktop taxatieEen Calcasa desktop taxatie is een rapport waarbij een modelmatige taxatie beoordeeld wordt door een gecertificeerde taxateur om de betrouwbaarheid van de bepaalde waarde te verhogen waarbij geen fysieke inspectie plaatsvindt.

Doordat een hypotheekverstrekker doorgaans een NWWI gevalideerde taxatie vereist bij een hypotheekaanvraag, is het belangrijk dat u vooraf nagaat bij uw hypotheekverstrekker of een Calcasa desktop taxatie is toegestaan voor uw hypotheekaanvraag.

De Calcasa desktop taxaties hebben doorgaans een doorlooptijd van één werkdag. Na het afronden van het rapport word deze verzonden aan cliënt, adviseur en hypotheekverstrekker.

NRVT BureauwaarderingEen NRVT Bureauwaardering is een verkort taxatierapport dat door een lokale gecertificeerde taxateur wordt opgesteld. Hierbij vindt geen fysieke inspectie van de woning plaats en wordt er gebruik gemaakt van één of meerdere modelwaarden.

Doorgaans vereist een hypotheekverstrekker een NWWI gevalideerde taxatie. Echter volstaat in een aantal situaties een NRVT Bureauwaardering. Wanneer u deze aanvraagt, is het belangrijk dat u eerst bij uw hypotheekverstrekker nagaat of dit toegestaan is voor uw hypotheekaanvraag.

De NRVT Bureauwaarderingen hebben doorgaans een doorlooptijd van enkele werkdagen. Na het afronden van het rapport word deze verzonden aan cliënt, adviseur en hypotheekverstrekker.