NL|EN 
 

Huis taxeren

Heeft u een taxatie nodig omdat u een woning heeft aangekocht of wenst u uw hypotheek over te sluiten? Maatwerk verzorgt de taxatie die u nodig hebt. Wij leveren met ons netwerk van 400 taxateurs door heel Nederland betrouwbare taxatierapporten welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zoals de EVS (European Valuation Standard).

Elke taxateur uit ons netwerk is geregistreerd bij het NRVT. Daarnaast worden al onze taxatierapporten gevalideerd door het onafhankelijk en erkend validatie-instituut NWWI om aan de EVS te voldoen.

   

Hulp nodig?

Stuur ons een bericht
Antwoord voor 10 uur
WhatsApp ons
Bereikbaar vanaf 08.00 uur
Chat met ons
Bereikbaar vanaf 08.00 uur
020 - 5452400
Bereikbaar vanaf 09.00 uur

De taxatieserviceDe taxatieopdrachten hebben een doorlooptijd van ongeveer 8 werkdagen van begin tot einde. Na het afronden worden de taxatierapporten verzonden aan cliënt, adviseur en hypotheekverstrekker.

De taxatieopdrachten worden door Maatwerk verzorgd door middel van een beveiligde login of mobiele app en zijn beschikbaar voor cliënten, taxateurs, banken en tussenpersonen.

Alle taxatierapporten voldoen aan de EVS (European Valuation Standard) en worden gevalideerd door het erkend validatie-instituut NWWI.

Taxatie soortenMaatwerk biedt de volgende type taxaties aan:

Gevalideerde Taxatie - Dit is een kwalitatief hoogwaardig taxatierapport welke door het NWWI wordt gevalideerd. Het gevalideerde taxatierapport wordt door alle hypotheekverstrekkers alsmede NHG geaccepteerd.

Bijzonder Beheer Taxatie – Een taxatie in het kader van bijzonder beheer vereist een speciale aanpak in de wijze van communicatie tussen eigenaar, taxateur en bank. Maatwerk is gespecialiseerd om de leidende rol in de communicatie op zich te nemen.

Bedrijfsmatige Taxatie – De taxatie van een bedrijfsmatig object is in alle gevallen Maatwerk. Zo dient er een tweede bedrijfstaxateur, conform de EVS, een oordeel te geven over de uitgebrachte waarde. De zogeheten plausibiliteitsverklaring.

KwaliteitVoor ons is kwaliteit een gemaakte belofte nakomen alsmede onze taxaties te leveren in overeenstemming met de afgesproken standaarden.

Wij hechten veel waarde aan onafhankelijkheid en volledige transparantie tijdens het samenwerken met cliënten, taxateurs, banken en adviseurs.

Om bovenstaande te benadrukken heeft Maatwerk op vrijwillige basis, als eerste en enige binnen de branche het ISO 9001 certificaat behaald.

Het certificaat stelt hoge kwaliteitseisen aan de dienstverlening binnen onze organisatie en wij zien dit dan ook als een bekroning van onze excellente service.