Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
Free buying a house webinar

Aankoopmakelaar

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken en u moet aan veel zaken denken. Een aankoopmakelaar kan u begeleiden in het gehele proces en u voorzien van informatie om de juiste beslissing(en) te kunnen nemen.

Indien u ervoor kiest om samen met een aankoopmakelaar op zoek te gaan naar een woning, zal deze de woning(en) met u bezichtigen en onderzoek doen naar de woning en de omgeving. Wanneer u besluit een bod te doen, zal de aankoopmakelaar in overleg met u het openingsbod bepalen en namens u de onderhandelingen met de verkopende partij voeren.

Nadat u tot overeenstemming bent gekomen, zal de verkopende partij de koopakte opstellen. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle afspraken die zijn gemaakt tussen u en de verkoper worden vastgelegd. Onderstaand vindt u meer informatie of vraag direct een offerte op via de button.

Tevens is het mogelijk om een totaalpakket aan te vragen, het Home Buyers Plan, inclusief aankoopmakelaar, taxatie, bouwkeuring en notaris, lees meer

 

Hulp nodig?

Frequently asked questions
Direct answer
Send us a message
Answer within 1 hour
WhatsApp us
Direct answer
Chat with us
Direct answer
+31 (0)20 5452400
Direct answer

Aankoopmakelaar inschakelenWanneer u een aankoopmakelaar wilt inschakelen kunt u kiezen voor begeleiding gedurende het gehele proces (uitgebreid pakket) of alleen begeleiding bij de stappen nadat u zelf een woning heeft gevonden (standaardpakket).

Indien u kiest voor begeleiding gedurende het gehele proces, zal de aankoopmakelaar u helpen met zoeken en het bezichtigen van woningen en alle vervolgstappen tot en met het tekenen bij de notaris.

Wanneer u kiest voor begeleiding nadat u zelf een woning heeft gevonden, helpt de aankoopmakelaar met alle vervolgstappen totdat u naar de notaris gaat.

Voordelen aankoopmakelaarHet inschakelen van een aankoopmakelaar heeft de volgende voordelen:

  • Een verkoper heeft doorgaans een voorkeur voor een koper met aankoopmakelaar omdat het proces vaak efficiënter verloopt.
  • De verkoopmakelaar behartigd de belangen van de verkoper. De aankoopmakelaar behartigd daarentegen uw belangen.
  • De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u niet te veel betaald of tegen ongunstige voorwaarden koopt.
  • Aankoopmakelaars zijn doorgaans als eerste op de hoogte van woningen die in de verkoop komen.

Hoe werkt het?Maatwerk beschikt over een landelijk netwerk van aankoopmakelaars die u kunnen begeleiden bij de aankoop van een woning. Door de landelijke dekking kunnen we altijd helpen met een lokale aankoopmakelaar die kennis van de markt bezit en weet wat er speelt in de omgeving.

Wanneer u interesse heeft in een aankoopmakelaar, kunt u een offerte opvragen via onderstaande button. De offerte ontvangt u binnen 1 werkdag. Wanneer u de offerte accepteerd, zal de aankoopmakelaar contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek en zullen de vervolgstappen worden besproken.