Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
Free buying a house webinar

Cliënten

Wenst u graag meer informatie over onze producten en services, of wilt u een persoonlijk telefoongesprek om uw wensen te bespreken, vul dan hieronder uw gegevens in.


Hulp nodig?

Frequently asked questions
Direct answer
Send us a message
Answer within 1 hour
WhatsApp us
Direct answer
Chat with us
Direct answer
+31 (0)20 5452400
Direct answer

Wat doen wij voor uHet regelen van een taxatie, een bouwkeuring of een notaris is niet iets wat u iedere dag doet. Bij Maatwerk begrijpen we dit en ons doel is dan ook om al uw zorgen weg te nemen.

Zo zorgen we ervoor dat de rapporten of diensten op tijd worden geleverd en dat u op de hoogte wordt gehouden van de status door middel van Track & Trace in uw persoonlijke login.

De eisen van alle banken zijn bij ons bekend, zo kunt u erop vertrouwen dat uw rapport aan alle vereisten zal voldoen.

Verder bieden we u specialistisch advies en helpen we u met elke vraag gerelateerd aan onze producten en diensten.

Alles voor uw hypotheekBent u bezig een nieuwe hypotheek aan te vragen of uw bestaande te wijzigen? Er zijn dan een aantal zaken waar de bank of adviseur om zal vragen, zoals een taxatierapport of de naam van uw notaris.

Voor de taxatie is het belangrijk dat u de regels van uw geldverstrekker kent waaraan het taxatierapport moet voldoen. Maatwerk is van deze regels volledig op de hoogte en we verzekeren u dan ook dat het taxatierapport zal worden geaccepteerd.

Als u een notaris nodig heeft, bieden we u een vrijblijvende dienst die het mogelijk maakt om de tarieven van notarissen te vergelijken. In sommige gevallen heeft u ook een bouwkundige keuring nodig. Ook hierbij kunnen we u helpen om aan de regels te voldoen.

Mocht u hulp nodig hebben of advies wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Kopen of verkopenGaat u uw woning kopen of verkopen? Zo ja, wij geven u gratis advies wat te doen.

We hebben jarenlange ervaring in het helpen van mensen tijdens het kopen of verkopen van hun woonhuis.

Tijdens dit proces bieden we alle diensten en producten die u nodig hebt. Wanneer het gaat om hulp bij het aan- of verkopen van een woning of een onafhankelijke taxatie hiervan, we staan klaar om u te helpen.

Neem gerust contact met ons op, onze experts staan klaar om u te adviseren.