Maatwerk is een toonaangevende serviceprovider die door geheel Nederland taxaties, bouwkeuringen en energie producten verzorgd tegen een aantrekkelijk tarief.
  NL|EN 
Free buying a house webinar

Banken, geldverstrekkers en adviseurs

Wenst u een persoonlijke login aan te vragen, heeft u vragen over onze service of wilt u een persoonlijk telefoongesprek om uw wensen te bespreken, vul dan hieronder uw gegevens in.


Hulp nodig?

Frequently asked questions
Direct answer
Send us a message
Answer within 1 hour
WhatsApp us
Direct answer
Chat with us
Direct answer
+31 (0)20 5452400
Direct answer

AdviseursMaatwerk verzorgt alles wat uw klant nodig heeft bij het kopen van een huis of het wijzigen van een hypotheek: Taxatierapporten, bouwkeuringen, notarisoffertes, energielabels en meer.

Door gebruik te maken van onze beveiligde infrastructuur kunt u voor de klant via het extranet of mobiele app opdrachten verstrekken, statussen volgen en eenvoudig vragen stellen.

Ons doel is om zoveel mogelijk administratieve taken van u over te nemen tijdens het regelen van deze producten en tegelijkertijd uw klant het hoogst denkbare niveau van klantenservice te bieden.

Banken en geldverstrekkersMaatwerk is voorkeursleverancier van de grote banken en hypotheekverstrekkers in Nederland.

We zijn transparant, betrouwbaar en leveren het hoogste niveau van kwaliteit in een beveiligde omgeving. Zo kunt u erop vertrouwen dat we uw standaarden richting uw klanten zullen handhaven bij het uitbesteden van uw niet-kernactiviteiten.

Om aan de hoge eisen te voldoen, stemmen we onze werkwijze en diensten nauwkeurig met u af. Met behulp van onze in-house IT-systemen en expertise, kunnen we ons snel aanpassen aan nieuwe en veranderende eisen.

KwaliteitBij Maatwerk zit service in onze cultuur en in alles wat we doen streven we naar de beste kwaliteit tijdens het leveren van onze producten.

Onze dienstverlening en bedrijfsprocessen worden voortdurend beheerst, geëvalueerd en gecontroleerd, zowel intern als door een extern bedrijf.

Om de kwaliteit hiervan te waarborgen en te verbeteren, zijn we op vrijwillige basis ISO 9001 gecertificeerd. Dezelfde certificering welke wordt vereist bij validatie-instituten.

Maatwerk PlatformMaatwerk levert een complete, cloud gebaseerde, digitale omgeving om tijdens het hypotheekproces partijen zoals: banken en geldverstrekkers, adviseurs, klanten, taxateurs en notarissen bij elkaar te brengen.

We verzorgen een beveiligd extranet voor desktop en mobiele app welke 24/7 beschikbaar is om op ieder gewenst moment en plaats te kunnen communiceren.

Ons platform biedt u vele mogelijkheden, zoals: digitale handtekeningen, straight-through-processing, management rapportages op nationaal en regionaal niveau en facturatie oplossingen. Al deze mogelijkheden kunnen we aanpassen aan uw wensen.